ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Αρχισυντακτική αποχώρηση από το ΕΘΝΟΣ

Αναστάτωση στο ΕΘΝΟΣ του Ιβάν Σαββίδη καθώς αποχώρησε από την εφημερίδα ο αρχισυντάκτης Μάνος Πιτσιδιανάκης. Το κλίμα στους διαδρόμους της εφημερίδας είναι βαρύ ενώ ο δημοσιογράφος (30/8) αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του με ανάρτησή του στο FB .
****
Στον ραδιοφωνικο σταθμό του Γιάννη Κουρτάκη ο αρθρογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργος Παπαχρήστος. Οπως μας..
πληροφορούν οι υπέυθυνοι του ραδιοσταθμού «μια από τις αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές φωνές, ο Γιώργος Παπαχρήστος, θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, ο καταξιωμένος πολιτικός συντάκτης θα είναι κοντά στους ακροατές των Παραπολιτικών με τον αιχμηρό και αποκαλυπτικό του λόγο».
****
Στον διαδικτυακό αέρα το portal της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που ξεκίνησε την νέα περίοδο της διαδρομής του. Ο συνδυασμός του σάιτ και της επικείμενης νέας έκδοσης της εφημερίδας, των δύο μέσων δημοσιογραφικής έκφρασης, φιλοδοξούν να καταστήσουν τη "Μακεδονία" ασφαλή ιστό-τοπο έγκαιρης και έγκυρης διοχέτευσης πληροφοριών.
****
Νέα εκπομπή στο ΘΕΜΑ 104,6. Από σήμερα και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι  Παρασκευή 21.00-22.00 ο Αντώνης Καλούδης στον αέρα του ΘΕΜΑ 104,6  παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω από τα  τραγούδια της ελληνικής  και της διεθνούς δισκογραφίας, πως γράφτηκαν και τι συνέβαινε την εποχή που γράφτηκαν. Ένα ταξίδι στα τραγούδια του κόσμου με ελληνικές και ξένες επιλογές, με μουσικά θέματα από τον κινηματογράφο, την επικαιρότητα και την ελληνική δισκογραφία.
****
Eπίσης στο ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 από σήμερα και κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 22.00-24.00 ανοίγουν τα μικρόφωνα σε ακροατές που… τα σπάνε. Ζωντανά και αδιαμεσολάβητα με τον Γιάννη Αντύπα:  Ότι σας ενδιαφέρει ή σας απασχολεί. Η θέση σας, η καταγγελία σας, η μαρτυρία σας για εμάς είναι θέμα. Μας καλείτε στο 215 565 10 46, μας δίνετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ακούσουμε στον αέρα.