ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Απεβίωσε η δημοσιογράφος Μάρω Ζαράρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Μαρίας (Μάρως) Ζαράρη, η οποία απεβίωσε την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 74 ετών.
Η Μάρω Ζαράρη γεννήθηκε το 1944 στον Βόλο και αφού αποφοίτησε από το Ελληνογαλλικό Γυμνάσιο του «Αγίου Ιωσήφ», σπούδασε Δημοσιογραφία στο Κέντρο Δημοσιογραφικών Σπουδών του Ελληνοαμερικανικού Επιμορφωτικού Ινστιτούτου.
Με τη δημοσιογραφία άρχισε να απασχολείται το 1969 στο περιοδικό «Φαντάζιο», ενώ το 1970 προσλήφθηκε στην εφημερίδα «Βραδυνή» όπου εργάστηκε στο τμήμα διόρθωσης έως το 1979. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», απασχολούμενη πάντοτε στην διόρθωση – επιμέλεια κειμένων, έως το 1988, οπότε συνταξιοδοτήθηκε.
Η Μάρω Ζαράρη ήταν μία ζεστή παρουσία, ευγενής, καλλιεργημένη, με πολλές ευαισθησίες. Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος και συνέπεια και αφήνει τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένειά της και ιδιαιτέρως τα αγαπημένα της παιδιά της Δημήτρη και Μαρίνα Τομαρά και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο, που τίμησε τη δημοσιογραφία.
Η κηδεία της Μάρως Ζαράρη θα γίνει σήμερα Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, στις 12.30 μ.μ. στο Κοιμητήριο Παπάγου.