ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Οι «Δρόμοι» του Αντώνη Βαρδή

Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, που «έφυγε» σαν χθες από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr και στη διεύθυνση ert.gr/arxeio την τηλεοπτική συνάντησή του, το 2006, με τον Άρη Σκιαδόπουλο στην εκπομπή «Δρόμοι».
Ο δημοφιλής συνθέτης και ερμηνευτής μιλά για τη ζωή του, τη μουσική του διαδρομή και τημουσική γενικότερα, ενώ ερμηνεύει μερικά από τα πιο γνωστά του τραγούδια.
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να πω κι άλλοτε που τα λέω, αλλά με μεγάλη δυσκολία. Ίσως είναι το ελάττωμά μου που δεν μπορώ να εκφραστώ μερικές φορές κατάλληλα, πιο σωστά. Γι’ αυτόν το λόγο με βόλεψε πάρα πολύ που γράφω τραγούδια και μέσα από αυτά εκφράζομαι. Βάζω μουσική στης ζωής μου το βιβλίο και το τραγουδώ», λέει και θυμάται τα παιδικά του χρόνια, την πρώτη του επαφή με τη μουσική, ενώ αποκαλύπτει πως βρέθηκε ως παιδί θαύμα δίπλα στον Μανώλη Χιώτη.
Παρουσίαση: Άρης Σκιαδόπουλος
Σκηνοθεσία-μοντάζ: Νίκος Αλπαντάκης
Έτος παραγωγής: 2006