ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Διευθυντές στου Σαββίδη οι Μπαλής και Βλαχογιάννης

Κοσμάς και Τόμπρος στο τιμόνι της αθλητικής ενημέρωσης στο Epsilon

Tα καθήκοντα του Διευθυντή Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV αναλαμβάνει ο Στράτος Μπαλής, ενώ Διευθυντής Σύνταξης Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης. Τους δύο δημοσιογράφους, που έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχες..
νευραλγικές θέσεις, καλωσόρισε η διοίκηση του καναλιού. Και οι δυο θα βρίσκονται υπό την εποπτεία του γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Δημήτρη Μιχαλέλη.
****
Σημαντική είναι και η προσπάθεια του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη να αναβαθμίσει και το αθλητικό τμήμα της Ενημέρωσης. Προς αυτή την κατεύθυνση ο Γιώργος Κοσμάς από τη θέση του Head of Sports Content και ο Άγγελος Τόμπρος ως αρχισυντάκτης των αθλητικών εκπομπών, στελεχώνουν την αθλητική Ενημέρωση του Epsilon TV.
****
Eπιστρέφει στο ραδιόφωνο -και συγκεκριμενα στα Παραπολιτικά 90,1- μια από τις πιο γνωστές φωνές των ερτζιανών, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. Το αστείρευτο κέφι του δημοσιογράφου σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία εγγυώνται απολαυστική ραδιοφωνική ενημέρωση.
****
Η Nova εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του 7DAYS EuroCup στο μπάσκετ και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν για τη σεζόν 2018-2019 μία από τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις στην ιστορία του θεσμού. Έτσι, μετά τη EuroLeague και το Basketball Champions League, έρχεται και το EuroCup, να προστεθεί στο περιεχόμενο των καναλιών Novasports.