ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ελληνοαμερικανικό Δημοσιογραφικό Φόρουμ - Ποιοι θα μιλήσουν

Το ΑΠΕ ΜΠΕ σε συνεργασία με το αμερικανικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων ΒΒG αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν στη Θεσσαλονίκη το πρώτο ελληνο-αμερικανικό δημοσιογραφικό φόρουμ που θα ενισχύσει και θα διευρύνει σε μόνιμη βάση τη συνεργασία των ανθρώπων του Τύπου στις δύο χώρες- και γιατί όχι και στις δύο ηπείρους. Μακριά από κάθε είδους ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις.

Αυτό μας γνωστοποιεί ο Μιχάλης Ψύλος (Πρόεδρος-Γενικός Διευθυντής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφέροντας πως στο πλαίσιο του Ελληνο-αμερικανικού Δημοσιογραφικού Φόρουμ Αμερικανοί και Ελληνες δημοσιογράφοι  θα συζητήσουν για τον ρόλο του Τύπου στην ενίσχυση των σχέσεων Ηνωμένων Πολιτειών-Ελλάδας μετά την έξοδο από τα μνημόνια ,αλλά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και τον ρόλο των ΜΜΕ.
Στο φόρουμ θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο  Dr. Elez Biberaj, Director Eurasia Division Voice of America, η Μαρία Πετράκη, ανταποκρίτρια στην Ελλάδα των Los Angeles Times, o Μανώλης Κοττάκης, Διευθυντής της Εφημερίδας Εστία, ο Φάνης  Παπαθανασίου, Διπλωματικός Συντάκτης  της ΕΡΤ, ο Αθανάσιος Έλλις, Διευθυντής της  Αγγλόφωνης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ο Γιώργος Καπόπουλος, Δημοσιογράφος της εφημερίδας  ΕΘΝΟΣ, ο Γιώργος Χαρβαλιάς, Δημοσιογράφος της Εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο Σταύρος Τζίμας, Δημοσιογράφος  του ΑΠΕ-ΜΠΕ και η Σοφία Αραβοπούλου, διπλωματική συντάκτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ.