ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Πέθαναν και την Ειρήνη Παπά!

Ο Γαβράς «πέθανε» από την Άρπα Κόλλα δημοσιογραφία και τελικά επέζησε! Η Ειρήνη Παπά υπέστη το ίδιο, από τη ίδια «δημοσιογραφία», και επίσης τελικά ζει στα 92 της, έστω και με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας όπως έχει γραφτεί. Κάποιοι βιαστικοί την έντυσαν Καρυάτιδα με έναν ωραίο τίτλο και την τελείωσαν. Κάποιοι άλλοι στο διαδίκτυο, μωρόπιστοι και βιαστικοί, που δεν κοιτάνε από ποιο Μέσο ενημερώνονται, έκαναν αναπαραγωγή του «θανάτου» της και από κάτω άρχισαν οι θρήνοι και οι οιμωγές.

Είναι να απορεί κανείς το πώς και το πού βρίσκουν οι πεθαμενατζήδες δημοσιογράφοι τόσους θανάτους και τους γράφουν πρώτοι. Ίσως έχουν αξιόπιστη πηγή μέσα στον Παράδεισο.  Αν και τη συγκεκριμένη πληροφορία την πήραν από «συγκινητική ανάρτηση δημοσιογράφου».

Το σάιτ που ανέβασε την είδηση (δεν έχει σημασία ποιο είναι –εμείς δεν το γράφουμε και  όποιος θέλει υπάρχει γκουγκλ για να το βρει) την απέσυρε και το λινκ οδηγεί στην κάρτα που βλέπετε, κάτω, στην τρίτη εικόνα και στην οποία διαβάζουμε: «Δυστυχώς η σελίδα δεν υπάρχει. Προτείνουμε να γυρίσετε στην αρχική σελίδα». 
Εμείς λέμε, να μη γυρίσετε καθόλου.

- από το harddog-sport