ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Μηνύσεις και αγωγές κατά της «συμμορίας Βαξεβάνη»...

...από ΝΔ, Μητσοτάκη και άμεσα θιγόμενους απο το δημοσίευμα του Documento

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που συνδέει τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Αριστείδη Φλώρο της Energa.
Η ΝΔ χαρακτηρίζει την εφημερίδα Documento όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης και «εκτοξευτήρα λάσπης του Τσίπρα» αναφερόμενη
στο δημοσίευμα του Documento το οποίο υποστηρίζει ότι ο ανηψιός και συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Γρηγόρης-Αλέξανδρος Δημητριάδης, κατηγορείται ως συνεργός του Αρ. Φλώρου της Energa και ως άμεσα εμπλεκόμενος στο μεγάλο σκάνδαλο.
Η ΝΔ κάνει λόγο για «απροκάλυπτα συκοφαντικό δημοσίευμα» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν ονομάζεται δημοσιογραφία, ούτε καν απόπειρα χειραγώγησης των πολιτών. Είναι μια ωμή πολιτική αλητεία από το όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης με δράστες τη συμμορία Βαξεβάνη και ηθικούς αυτουργούς τους συνεργάτες του κ. Τσίπρα, αλλά και προσωπικά τον ίδιο». 
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση (ολόκληρη ΕΔΩ) «η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της προσωπικά εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη στην οποία καταφεύγουν οι άμεσα θιγόμενοι καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές κατά του συκοφάντη Κώστα Βαξεβάνη».

Προηγουμένως σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και σχετικά με το επίμαχο δημοσίευμα ανέφερε:
«Μετά τον κ. Φρουζή, ένας ακόμη άριστος, ο κ. Αριστείδης Φλώρος της Energa, υπήρξε προστατευόμενος της οικογένειας, αφού ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο.
Αναρωτιόμαστε αλήθεια, υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;
Υ.Γ. Καλοί οι δικηγόροι του κ. Φλώρου, εξαίρετος μεταξύ αυτών ο κ. Βορίδης, αλλά η πλάκα με τους θεσμούς τελείωσε...»