ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ για τον τελικό του Survivor

Ημιτελικός απόψε στις 21.00

H Κατερίνα Δαλάκα συμπλήρωσε την τριάδα των παικτών που περνά στον ημιτελικό του “Survivor”, αφού αναδείχθηκε νικήτρια στη χθεσινή ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα σ’ εκείνην και τη Βιργινία Δικαιούλια.
Ηλίας Γκότσης, Μελίνα Μεταξά και Κατερίνα Δαλάκα θα τεθούν στην κρίσητου τηλεοπτικού κοινού απόψε το βράδυ, παρουσία..
όλων των παικτών του παιχνιδιού. Δύο μόνο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.
Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον ημιτελικό του “Survivor”. Με την έναρξη του επεισοδίου θα γίνει και η έναρξη της ψηφοφορίας μεταξύ των τριών υποψηφίων.
Στο πλατό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες προκειμένου να μιλήσουν για την πορεία τους στο παιχνίδι, θα προβληθούν βίντεο που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τώρα και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους τρεις παίκτες που κατάφεραννα φτάσουν στον ημιτελικό. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα.
Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα περάσουν στον αυριανό μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ; Η αγωνία κορυφώνεται στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”, αφού μία μέρα μόνο απέμεινε για τη λήξη του παιχνιδιού, που κατάφερε να μονοπωλήσει για έξι μήνες το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.