ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Σαββατοκύριακο γεμάτο Μουντιάλ στην ΕΡΤ

Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο γεμάτο συγκινήσεις φτάνει στο τέλος του και η ΕΡΤ, που κάλυψε αποκλειστικά τους 62 μέχρι τώρα αγώνες του, επιφυλάσσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα για τον Μικρό και τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.
Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και στο ert.gr, στη «Μικτή Ζώνη» με τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη και.. Κατερίνα Αναστασοπούλου, στο pre game του Μικρού Τελικού, ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002, Εντμίλσον, μιλάει για το φετινό Μουντιάλ.
Στις 17:00, η ΕΡΤ1, η ΕΡΤHD και το ert.gr, μεταδίδουν ζωντανά τον Μικρό Τελικό του Μουντιάλ «Αγγλία-Βέλγιο», σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου από το στάδιο της Αγίας Πετρούπολης. Αμέσως μετά, στη «Μικτή Ζώνη», όλο το ρεπορτάζ και ο απόηχος του αγώνα σε σύνδεση με την Αγία Πετρούπολη αλλά και με τη Μόσχα, όπου ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Ιωσήφ Νικολάου, θα δώσει τον παλμό και του επερχόμενου τελικού της Κυριακής.
Στις 22:00, στην ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και στο ert.gr, στην εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ», ο Περικλής Μακρής φιλοξενεί τους παλαίμαχους σπορτκάστερ της ΕΡΤ, Νίκο Κατσαρό και Στράτο Σεφτελή για μια αποτίμηση της διοργάνωσης και όλο το ρεπορτάζ από τη Ρωσία μέχρι και τα μεσάνυχτα.
Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, ημέρα του Μεγάλου Τελικού, στην ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και στο ert.gr, η εκπομπή «Μικτή Ζώνη» με τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη και Κατερίνα Αναστασοπούλου, στις 17:00, συνδέεται ζωντανά με το Ζάγκρεμπ για να συναντήσει τον Βέλιμιρ Ζάετς και με τις Βρυξέλλες για μια συνέντευξη με τον πρωταθλητή Ευρώπης, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Στις 17:30 η ΕΡΤ1, η ΕΡΤHD και το ert.gr, σε απευθείας σύνδεση με το Λουζνίκι της Μόσχας θα μεταδώσουν την τελετή λήξης του Μουντιάλ, ενώ στις 18:00 ο Μεγάλος Τελικός ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία μεταδίδεται ζωντανά σε περιγραφή των απεσταλμένων της ΕΡΤ, Γιώργου Χαϊκάλη και Γιώργου Λυκουρόπουλου.
Μετά τον τελικό, ο Ιωσήφ Νικολάου παρουσιάζει το post game από ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο στάδιο «Λουζνίκι» και μεταδίδει τον απόηχο του αγώνα, καθώς και συνεντεύξεις και δηλώσεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ.
Στις 22:00, στην ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και στο ert.gr, στην εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ», ο Περικλής Μακρής φιλοξενεί τον Άκη Ζήκο, που έπαιξε ποδόσφαιρο στη Γαλλία και είχε προπονητή στη Μονακό τον Ντιντιέ Ντεσάν, νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της φιναλίστ Γαλλίας, καθώς και τον δημοφιλή σπορτκάστερ Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος άφησε εποχή με τις μεταδόσεις του στα Μουντιάλ.
…ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Σημειώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει σε επανάληψη στις 16:00, τους πέντε εντυπωσιακότερους αγώνες του Μουντιάλ.