ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Σαμπάνιες στο Costa Navarino

Σαμπάνιες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο -ανάμεσα στον πρόεδρο της Γιουβέντους Ανδρέα Ανιέλι και τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες- στο Costa Navarino, όπου περνάει τις διακοπές του. Εκεί όπου συμφώνησε για την κορυφαία μεταγραφή στην ιταλική ομάδα.
 Η παρέα επτά ατόμων που φαίνεται στην φωτογραφία,  και συνδέονται με τον Πορτογάλο και την Γιουβέντους, πίνει σαμπάνια, γιορτάζοντας την μετακίνηση..
του διάσημου Πορτογάλου από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους. Από την «βασίλισσα» στην «Γηραιά Κυρία». Μία μεταγραφή που ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα.
 Όπως είναι γνωστό, χθες λίγο μετά το μεσημέρι, η ιταλική εφημερίδα εφημερίδα Gazzetta Dello Sport   αποκάλυψε, με φωτογραφία, το ταξίδι του προέδρου της Γιουβέντους στην Ελλάδα για την συμφωνία:

«Μια ασυνήθιστη διαδρομή, από την Πίζα μέχρι την Καλαμάτα, στα περίχωρα της Πελοποννήσου. 
Ακολουθώντας τον άνθρωπο που κάνει τα πιο αφάνταστα όνειρα των οπαδών, πραγματικά. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, πέταξε σήμερα το πρωί με μια ιδιωτική πτήση, με σημείο αναχώρησης το αεροδρόμιο της Τοσκάνης και κατεύθυνση προς την ελληνική πόλη. Μαζί του, η σύντροφος του Ντενίζ Ακανίν. Στο Costa Navarino, ένα πολυτελές θέρετρο, βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντα πιο κοντά στην Γιουβέντους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βάλει στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο για καθένα από τα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου του θα πάρει 31 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστεί από την Γιουβέντους την Δευτέρα  16 Ιουλίου.