ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ασχολήθηκαν και με το Real.gr...

Άργησε αλλά το έκανε το Real Group: ασχολήθηκε λίγο με το βασικό διαδικτυακό πρόσωπο του συγκροτήματος, το Real.gr, που δεν προβαλλόταν ιδιαίτερα –τουλάχιστον όχι τόσο όσο το enikos.gr που αποτελεί το αγαπημένο παιδί του Νίκου Χατζηνικολάου και από το οποίο πέρασαν πολλά «ονόματα» -κάποια υπάρχουν ακόμα–, ανάμεσά τους και ο Στάθης.
Αυτές τις μέρες, όμως, το Real.gr ξανασχεδιάστηκε και έγινε πιο καθαρό στο μάτι, πιο ευανάγνωστο. Ο νέος σχεδιασμός είναι απλούστατος. Έχει ένα βασικό θέμα στην..
κορυφή, ακολουθούν δυο σειρές με τρία θέματα η κάθε μία και ακολουθούν στη συνέχεια σε κάθετη παράθεση τα υπόλοιπα. Πολύ πιο κάτω υπάρχουν οι διάφορες ενότητες.
Η νέα μορφή του Real.gr ανέβηκε το πρωί της Τρίτης και εμφανίστηκε σταδιακά, σε διαφορετικές ώρες ανά περιοχή, ανάλογα με τον πάροχο. Η αλλαγή έδωσε την ευκαιρία για να προβληθεί το σάιτ στον Rea.fm, τουλάχιστον την πρώτη ημέρα και προσωπικά από τον Νίκο Χατζηνικολάου.
- από το harddog-sport