ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Νέο κόμμα ανακοίνωσαν Δ. Καμμένος και Τ. Μπαλτάκος

Ίδρυση κόμματος που θα κινείται στον χώρο της δεξιάς ανακοίνωσαν με κοινή δήλωσή τους οι Τάκης Μπαλτάκος -γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και ο τεως των ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση στόχος του νέου κόμματος είναι ο σχηματισμός ενός..
ευρύτερου «πατριωτικού μετώπου» προκειμένου – όπως επισημαίνεται – να ανακοπεί η εκχώρηση του όρου «Μακεδονία» στα Σκόπια αλλά και να απομακρυνθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο Δ. Καμμένος ενώ γενικός γραμματέας θα είναι ο Τ. Μπαλτάκος.

Στη ΝΔ προσχωρεί ο Γ. Κατσιαντώνης
(ποιος είναι αυτός;)

Στην Νέα Δημοκρατία προσχωρεί, όπως έκανε γνωστό μέσω επιστολής του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης. O πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε στην Πειραιώς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον καλωσόρισε στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ «ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας».