ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο Χρήστος για το Μάνο: Το καλύτερο παιδί της πιάτσας

O δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης έγραψε στο fb για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου του, Μάνου Αντώναρου:
Μας ξέρετε εμάς τους δημοσιογράφους πόσο υπερβολικοί είμαστε και πόσο τα φουσκώνουμε τα πράγματα. Θέλω να με πιστέψετε όμως όταν σας λέω ότι το καλύτερο παιδί της πιάτσας μας όλης ήταν ο Μάνος Αντώναρος. Καλός, αγαθός,..
ευπροσήγορος, έτοιμος να σε βοηθήσει στην κάθε σου δυσκολία. Με τις απόψεις του βεβαίως τις ξεχωριστές, άνευ δογματισμών όμως και χωρίς κολλήματα. Να συζητάς ώρες επί ωρών και να καλοπερνάς με έναν πραγματικό εραστή της ζωής.
Αυτό το παιδί το καλό, αυτό το πλάσμα το σπάνιο διάλεξε ο Χάρος να πάρει νωρίς. Κρίμα, πολύ κρίμα γιατί ήταν πηγή χαράς και γέλιου και δεν αδίκησε ποτέ κανέναν. Και στάθηκε πραγματικός φίλος στους φίλους του. Αντίο Μάνο, την αγάπη μου στέλνω στα δυο σου παιδιά που τόσο λάτρεψες, στην μητέρα σου και στον αδερφό σου. Ξεκουράσου τώρα και μια μέρα θα ξαναβρεθούμε από κοντά και δεν θα σταματήσουν ποτέ ο χαβαλές και η πλακίτσα.

Υ.Γ.: Μια φορά κι έναν καιρό λέγαμε με το Μάνο ότι θα φτιάξουμε μια γκρουπάρα ροκ, ως συγγενείς με πρώην κυβερνητικούς εκπροσώπους, και θα την ονομάσουμε "Τα Άχρηστα Αδέρφια". Στην άλλη ζωή φιλαράκι, φύλαξέ μου θέση στο μικρόφωνο...