ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Αντικομφορμίστας...

Οχι τρεις, αλλά δεκατρείς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο Δανίκας.
Και μάλιστα, αποδεικνύει περίτρανα οτι μπορεί και παραμένει αντικομφορμίστας, σε αντίθεση με άλλους δημοσιογράφους, που μπήκαν στην συντήρηση (παλιοί επαναστάτες).
Καταρχήν, είπε στην εκπομπή "Ακραίως" του Τάκη Χατζή οτι σε όλα τα κόμματα, δεξιά και..
αριστερά, υπάρχει λαϊκισμός. Μίλησε για την τελευταία συζήτηση στην Βουλή και το χαμηλό επίπεδο διαλόγου. Και πρόσθεσε, πως, είτε είναι αλήθεια είτε είναι ψέματα οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάλεσε (!) την Μέρκελ να κόψει τις συντάξεις, τελικά ο Τσίπρας θα είναι αυτός που δεν θα τις κόψει. Θα βρει τον μαγικό τρόπο και θα επιστρέψουν αρκετοί πρώην ψηφοφόροι του στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οσο για το Μακεδονικό, είπε, να το πιάσουμε το θέμα από τότε που η Ελλάδα αναγνώρισε επι Τιτο την Γιουγκοσλαβία και κατ΄επεκταση όλα τα κρατίδια που συμπεριελάμβανε. Και την Μακεδονία.
"Δεν γίνεται να φτάσεις στο σημείο να πηγαίνεις ας πουμε στο φεστιβάλ της Βενετίας και να σου λένε οι συνάδελφοι από όλες τις χώρες οτι είναι γελοιότητα να την αποκαλείτε πΓΔΜ".
Nα 'ταν η μόνη (γελοιότητα)?..
- από το nonews-news