ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ο Καραπαπάς «εξαφάνισε» το Θρύλος FM

Εξαφανίστηκε το «Θρύλος FM» στους 94.3 (το πάλαι ποτέ δημοτικό ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων Ξένιος-XFM) μετά το post στο facebook του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς που διέψευσε κάθε ανάμειξή της με το «Θρύλος 94.3».
Θυμίζουμε ότι ο Καραπαπάς  κατήγγειλε δημοσιεύματα (zougla - EΔΩ) που μιλούσαν για «πειρατεία» της συχνότητας από τον..
Ολυμπιακό, ενώ διεμήνυσε πως αναζητεί τους υπευθύνους του σταθμού για την χρήση του ονόματος «Θρύλος», το οποίο ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα, διαψεύδοντας την όποια εμπλοκή του συλλόγου με το εγχείρημα.
Το  θέμα είχε φέρει στο προσκήνιο το e-tetradiο αναφερόμενο στη "δημιουργία του «Θρύλος FM» στους 94.3, ένα νέο αθλητικό ραδιόφωνο που ναι μεν το όνομά του παραπέμπει στον Ολυμπιακό, αλλά οι ιθύνοντές του δεν το παρουσιάζουν ως έναν σταθμό αφιερωμένο στην ομάδα".

Τώρα το  e-tetradiο γράφει:

Εξαφανίστηκε ο «Θρύλος FM» μετά την επίθεση Καραπαπά

Πίσω ολοταχώς από τους ιθύνοντές του ως προς το όνομα (όχι ως προς το σταθμό που προχωράει ολοταχώς).  Δεν μιλάμε λοιπόν απλώς για την αφαίρεση του «Θρύλος» από τη συχνότητα, αλλά για την... εξαφάνισή του από το διαδίκτυο γενικά. Στη συχνότητα το RDS του αναφέρει μόνο το «943» σκέτο, με το προηγούμενο όνομα να έχει σβηστεί, ως «Θρύλος FM» έχει κατέβει από όλα τα portal με ραδιοφωνικά live stream, ενώ όλα τα domain names που κατοχύρωσε και είχαν το όνομα thrilos ή thrylos πλέον είναι ανενεργά. Αντιθέτως ενεργοποιήθηκε ένα άλλο site για τον σταθμό, το 943.gr. Ο ραδιοσταθμός θα είναι αθλητικός και σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τους υπεύθυνους, θα είναι σύντομα on air και θα απασχολεί και αρκετά άτομα. Καλό αυτό.
Το μόνο που παραμένει αμετάβλητο είναι το playlist του σταθμού, που παίζει non-stop rock και κάποιες pop μουσικές χωρίς διαφημίσεις ή jingles που να αναφέρουν έστω την συχνότητα.