ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

H Ελενα Ριζεάκου πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ και τις Ενώσεις Συντακτών σε όλη τη χώρα, για την μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη να με προτείνουν και να με εκλέξουν Προέδρο στην Ομοσπονδία. Σήμερα, μετά από μήνες πετύχαμε συναινεση. Έχουμε πολλά θέματα μπροστά μας. Όλοι μαζί να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο». Αυτό έγραψε στο fb η εικονιζόμενη Ελεανα Ριζεάκου που εξελέγη πρόεδρος της Πανελλήνιας..
Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.). Συγκεκριμενα σήμερα συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενώσεων και συγκροτήθηκε σε σώμα.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και τα έντεκα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Βότσκαρης Γιώργος (ΕΣΗΕΑ), Γιαννούλη Φωτεινή (ΕΣΗΕΑ), Ζάχαρης Πάνος (ΕΣΠΗΤ), Κυρούσης Γιώργος (ΕΣΗΕΠΗΝ), Ριζεάκου Έλενα (ΕΣΗΕΑ), Σιούλας Γιάννης (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε), Σπηλιοπούλου Νέλλη (ΕΣΠΗΤ), Σπυριδωνίδης Ευάγγελος (ΕΣΗΕΜ-Θ), Συνοδινός Νίκος (ΕΣΗΕΑ), Τουφεξή Μιμή (ΕΣΗΕΑ) και Φωκιανίδης Τάσος (ΕΣΗΕΜ-Θ).
Μετά από μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Έλενα Ριζεάκου
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Τάσος Φωκιανίδης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γιώργος Κυρούσης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Μιμή Τουφεξή
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Νίκος Συνοδινός
ΕΦΟΡΟΣ Γιάννης Σιούλας
Η συγκρότηση του Προεδρείου θα ολοκληρωθεί σε αμέσως επόμενη συνεδρίαση.