ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Γάτος σπιρουνάτος!



 Τον λένε Φρανκ, είναι 5 μηνών γάτος και συνηθίζει να περπατάει στα δύο (πίσω) πόδια. Με το που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του στο twitter πήρε 215.000 likes και πάνω από 70.000 retweets, γεγονός που τον καθιστά ίσως τον δημοφιλέστερο Βρετανό γάτο! Αλλά αυτό, όσο κι αν είναι εντυπωσιακό, δεν είναι το μοναδικό τρικ του Φρανκ. Το φόρτε του είναι να πέφτει κάτω και να κάνει τον πεθαμένο όταν τον σημαδεύουν με τα δύο δάχτυλα (δείκτη και μέσο) ενωμένα σαν να 'ναι πιστόλι!
«Απ' όταν γεννήθηκε ήταν ξεχωριστός ο Φρανκ», λέει ο..
κάτοχός του, Χάρι Μακάρθι, εργάτης που ζει στο Ρόμφορτ (Ανατολικό Λονδίνο). «Να φανταστείτε ότι ήταν το μόνο ασπρόμαυρο γατί που γέννησε μια γάτα -τα άλλα 6 ήταν κοκκινοτρίχικα.
Από δύο μηνών προσπαθούσε να σηκωθεί και να σταθεί στα δύο πόδια. Το κατάφερε μια μέρα που έξω κούρευαν το γκαζόν και τρόμαξε: Σηκώθηκε κι έμεινε έτσι για πολλή ώρα, και τον φωτογραφίσαμε αμέσως...».
Φαίνεται όμως ότι ο Φρανκ δεν είναι ο μόνος που στέκεται όρθιος: Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail ζήτησε απ' τους αναγνώστες της να της στείλουν φωτογραφίες από ζώα που κάνουν το ίδιο και έγινε χαμός! Αν και ο δικός σας σκύλος ή γάτος στέκεται στα δύο πόδια, στείλτε τη φωτογραφία του στο pets@dailymail.co.uk.
- από τη στήλη «Εμείς και αυτά» του Π. Διαμαντή στην  ΕφΣυν