ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Τι συμβαίνει με τα sites της 24Μedia;

Τι συμβαίνει με τα sites της 24Μedia; Αυτό αναρωτιόντουσαν όλοι όσοι πήγαιναν να μπουν, στο news247, στο contra, στο sport24 και αντίκρυζαν την διπλανή εικόνα. Το πρόβλημα με τα sites της 24Μedia παρατηρείται εδώ και παρά πολλές ώρες. Οπως ακούστηκε έληξε το domain των nameservers χθες το μεσημέρι και ναι μεν ανανεώθηκε αλλά θελει ενα 24ωρο για να..
δουλέψει σε όλους τους παρόχους.
****
Aπο την κυριακάτικη εφημερίδα "ΜΠΑΜ", όπου μας διαβάζουν με πολύ ενδιαφέρον, μας επισημαίνουν και συγκριμένα ο εκδότης Πέτρος Κουσουλός,ότι στο δελτίο πωλήσεων των Κυριακάτικων φύλλων η "ΜΠΑΜ" έχει αποσυρθεί από τις μετρήσεις του πρακτορείου Άργους περιμένοντας καρτερικά την εφαρμογή του barcode.
****
Στις εφημερίδες, ειδικά σ αυτές που κρατούν  την μισθοδοσία πίσω πολλούς μήνες,επικρατεί αναβρασμος εν οψει του καλοκαιριου που θα πολλαπλασιασει τα προβληματα. Ηδη σε καποια "μαγαζια" οι εργαζομενοι εχουν αρχισει να αναρωτιουνται για το εαν θα δοθει και ποτε το επιδομα αδειας.
****
Προβλήματα με καθυστερήσεις στην καταβολή δεδουλευμένων έχουν αρχίσει να παρατηρούνται και στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα» του Λιβάνη. Οπως ακούγεται οι εργαζομενοι είναι «μέσα» δυο μήνες ενώ η εφημερίδα κόβει και τις προσφορές με τα βιβλία του εκδοτικού οίκου.