ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Γιατί η Φώφη δεν περίμενε να παραιτηθεί ο Μαλέλης από τα Μεσα Μαρινάκη και Αλαφούζου;..

και μετά να τον τοποθετήσει γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ αποφεύγοντας τους παράξενους συνειρμούς 

Ερωτήματα εγείρει η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να διορίσει τον Σταμάτη Μαλέλη γραμματέα του τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής. Κι αυτό διότι το γνωστό στέλεχος της τηλεόρασης εργάζεται στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη έχοντας την ευθύνη..
για τη δημιουργία του WebTV, ενώ παράλληλα παραμένει σύμβουλος ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ!
Είναι προφανές ότι υπάρχει ασυμβίβαστο με τις θέσεις που διατηρεί το στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα ενώ ταυτόχρονα προκαλεί απορία, γιατί η ανακοίνωση της Προέδρου του κόμματος δεν συνοδεύτηκε αμέσως από ανακοίνωση Μαλέλη που να δηλώνει την πρόθεση του να παραιτηθεί, τόσο από την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και από τον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου.
Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξει κάποια αντίδραση τις επόμενες ώρες, διότι κάθε λεπτό που περνάει δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις και προκαλεί περίεργους συνειρμούς!
Πάντως για την ιστορία να σημειωθεί ότι ήταν θέμα χρόνου να εγκαταλείψει ο Σταμάτης Μαλέλης το project που του είχε αναθέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεδομένου ότι υπήρχαν εσωτερικές συγκρούσεις και είχε αμφισβητηθεί από τους υπόλοιπους συνεργάτες του ίδιου project. Το ερώτημα όμως παραμένει γιατί δεν φρόντισαν στη Χαριλάου Τρικούπη να γίνουν όλα πιο τυπικά; Δηλαδή πρώτα να παραιτηθεί και μετά να ανακοινωθεί;
- από το enimerosi24