ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ολοι οι «Μένουμε Ευρώπη» στα κάγκελα!

Κάτω τα χέρια από την Μποφίλιου

Βγήκε ένας δημοσιογράφος της Καθημερινής να γράψει εναντίον της Νατάσσας Μποφίλιου ενοχλημένος από μία ερώτηση και μία απάντηση στη συνέντευξη της τελευταίας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» του Σαββάτου.
Ενοχλήθηκε από την ερώτηση «Είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ενωση;» και από την απάντηση «Φυσικά και είναι». Ενοχλήθηκε ο δημοσιογράφος της Καθημερινής από αυτό κι έγραψε ολόκληρο post αλλά δεν βρήκε λέξη να πει για τις απειλές της Χρυσής Αυγής προς τη Μποφίλιου. Εγραψε για τεμπέληδες δημοσιογράφους, για γραφεία δημόσιων σχέσεων καλλιτεχνών, για τους ίδιους τους καλλιτέχνες κ.ο.κ. λες και η Καθημερινή, το περιοδικό «Κ», δεν έχει κάνει..  εξώφυλλο τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια (μετά μάλιστα από συνέντευξη που πήρε αυτός ο ίδιος;).
Τοποθετήθηκε και η Μαρία Χούκλη που κάνει εκπομπή στον Αθήνα 9.84, «δεν υπάρχουν ανόητες απαντήσεις» σημείωσε, προφανώς υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις. Δημοσιογράφος, έτσι;
Από κοντά και ο Πέτρος Τατσόπουλος που ψάχνει να βρει κόμμα, όλοι οι «Μένουμε Ευρώπη» στα κάγκελα! «Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει». Είπε τη γνώμη της το κορίτσι και βγαίνει ο Τατσόπουλος να της προτείνει, εξυπνακίστικα, να σταματήσει τις συναυλίες!
Την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς την έδωσε η δημοσιογράφος του Εθνους (και δική μας, στο e-tetRadio), Ναταλί Χατζηαντωνίου, «Πάντως η Νατάσσα Μποφίλιου εκτός από το ότι είναι "Δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ενωση" στην περίφημη συνέντευξη στην Εφ.Συν. που αναστάτωσε ορισμένους, δήλωσε και ότι για τη στάση της ενάντια στη Χρυσή Αυγή δέχτηκε ανώνυμες σοβαρότατες απειλές («θα σε κρεμάσουμε από τα έντερα σου») και την βιαιότητα ενός φασίστα στο δρόμο που την έφτυσε. Κι είναι μια νέα γυναίκα που εξαρχής ανέλαβε την ευθύνη της πολιτικής της θέσης (και το ξέρω γιατί ήμουν από τους πρώτους αν όχι η πρώτη που της είχε κάνει συνέντευξη στο Δίφωνο κι έλεγε τα ίδια, κοριτσάκι τότε). Αλλά αυτό που ενόχλησε τώρα ήταν η θέση της για την Ε Ε. Οχι το ότι πληρώνει το γεγονός ότι έχει συνεπή θαρραλέα και μάγκικη θέση απέναντι στη Χρυσή Αυγή αναλαμβάνοντας την ευθύνη της. Έτσι; Τι όχι; (Ειλικρινά όταν δεν εξοργίζομαι λυπάμαι με την επιλεκτική ευαισθησία ορισμένων)».
Πού ήταν αλήθεια όλοι αυτοί οι... συνάδελφοι όταν ο Φοίβος Δεληβοριάς κατήγγειλε τα ΝΕΑ (ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ); Πού είχαν κρυφτεί; Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από τους ακροδεξιούς και τους ακροκεντρώους.
Και δεν ήταν μόνο η Νατάσσα Μποφίλιου που τα έχωσε στους φασίστες (ΕΔΩ όλη η συνέντευξη), ήρθε μέσα στο Σαββατοκύριακο και η Μαρίνα Σάττι να μην κωλώσει και αυτή, με τη σειρά της, απέναντί τους. Μπράβο στα δύο κορίτσια που βγαίνουν έτσι θαρραλέα να ορθώσουν ανάστημα. Μακάρι να το έκαναν περισσότεροι, θα ήταν πολύ καλύτερος ο κόσμος μας...

Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio)