ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Στις 4 Δεκεμβρίου, πατάμε το κόκκινο κουμπί!

Την πλατφόρμα υβριδικών υπηρεσιών ERT Hybrid εγκαινιάζει η ΕΡΤ την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. Η υβριδική ΕΡΤ διατίθεται ελεύθερα σε όσους διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις HbbTV-Ready, με το πάτημα ενός κουμπιού!
Η υβριδική πλατφόρμα ΕΡΤ Hybrid περιλαμβάνει τις κάτωθι υπηρεσίες:
  • Catch-up Video που περιέχει σχεδόν το σύνολο του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ  όπως μεταδόθηκε τις τελευταίες οκτώ ημέρες
  • Αποκλειστικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων στο διαδικτυακό κανάλι ERTPlay
  • Πρόσβαση στην υπηρεσία Video on Demand, όπου ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το.. τηλεοπτικό υλικό της ΕΡΤ  επιλέγοντας μέσα από θεματικές κατηγορίες (Αρχείο, Αθλητικά, Ενημέρωση κ.α.)
  • Δυνατότητα ακρόασης των 27 ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ με χρηστικές πληροφορίες όπως πρόγραμμα κ.α.
  • Το πρόγραμμα όλων των καναλιών της ΕΡΤ για τις επόμενες ώρες και ημέρες, εμπλουτισμένο με γραφικά, video και κείμενο
  • Διαδραστική εφαρμογή για τον καιρό, στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει την περιοχή που τον ενδιαφέρει στην Ελλάδα και τον Κόσμο (η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)
  • Και όλα αυτά ελεύθερα, δωρεάν, διαδραστικά. Όλα απευθείας στην τηλεόραση σας, για μια απρόσκοπτη, βελτιωμένη τηλεοπτική εμπειρία.
Η Υβριδική Ευρυζωνική Τηλεόραση (HbbTV – Hybrid Broadcast Broadband TV) είναι ένα νέο πρότυπο μετάδοσης που επιτρέπει διαδικτυακές υπηρεσίες να ενσωματωθούν στις τηλεοράσει , παράλληλα  με το γραμμικό τηλεοπτικό πρόγραμμα εκπομπής. Μοναδική  προϋπόθεση για να απολαύσει κάποιος τις υβριδικές υπηρεσίες της ΕΡΤ  είναι να έχει Smart TV, μοντέλο τελευταίων ετών, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.