ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Bαγγέλης Μαρινάκης: Θα απαντάμε σε όλες τις επιθέσεις

Τι δήλωσε ο επιχειρηματίας κατά την επίσκεψη του σε ΒΗΜΑ – ΝΕΑ

Νέα επίσκεψη στο ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αργά το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συζητήσει με το προσωπικό των εφημερίδων και των υπολοίπων Μέσων του οργανισμού.
Τον πρόεδρο της εταιρίας υποδέχθηκαν οι διευθυντές του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης και των «Νέων» Παναγιώτης Λάμψιας, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έμεινε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού και συνομίλησε με τους εργαζόμενους περίπου μία ώρα.
Αφού τον προλόγισε ο διευθυντής του «Βήματος», τονίζοντας την κυκλοφοριακή αύξηση της εφημερίδας, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εξαγόρασε τον..
ΔΟΛ για να βγάλει χρήματα, αλλά «για να διασωθούν δυο ιστορικές εφημερίδες και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας». Συνεχίζοντας ζήτησε από τους εργαζόμενους να διατηρήσουν ψηλά το κύρος των εφημερίδων, ενώ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ζήτησε να είναι πολύ προσεκτικοί με τη διασταύρωση των πηγών τους, για να αποφεύγουν τις παγίδες των fake news.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε όμως και στις επιθέσεις που δέχονται τα έντυπα του οργανισμού καθώς και στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από την κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν τον πτοούν, διότι έχει συνηθίσει πια… Και τόνισε ότι «Θα απαντάμε σε όλες τις επιθέσεις, τεκμηριωμένα με στοιχεία και ρεπορτάζ».

- πηγή: enimerosi24.gr