ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

MEGA: τράπεζες και μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Η ανακοίνωση της προφορικής συμφωνίας για την επαναλειτουργία του «MEGA», παραμονές της έναρξης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αποτελεί θετική εξέλιξη. Ωστόσο, θέτει τα εμπλεκόμενα μέρη – εκ των πραγμάτων – προ των σοβαρών ευθυνών τους. Τραπεζίτες και μετόχους. Ο στόχος είναι διπλός: Το «MEGA» να εξακολουθεί να εκπέμπει και να διατηρηθούν όλες ανεξαιρέτως οι θέσεις εργασίας με εξόφληση των δεδουλευμένων.  
Χρόνος για παζάρια δεν υπάρχει πλέον. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση θα θέσει σε κίνδυνο την προοπτική επαναλειτουργίας και το σύνολο των θέσεων εργασίας..
Η ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο και πως αναμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας, επισήμως και με υπογραφές, στο φως της ημέρας. Τα εμπλεκόμενα μέρη γνωρίζουν ότι υπάρχει ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο, το οποίο καθορίζεται από την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: Οφείλουν να γνωρίζουν άπαντες, όπως και η κυβέρνηση, ότι δεν θα ανεχθούμε η αναποφασιστικότητα των τραπεζιτών  να οδηγήσει στην ανεργία 420 εργαζόμενους μαζί με τις οικογένειές τους.