ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Χειροκροτήματα για τον Σαββίδη στο «Εψιλον»...

Κακό φενγκ σούι - Μετακομίζει το κανάλι

Φαίνεται πως το συνηθίζουν οι νέοι μιντιάρχες να επισκέπτονται  τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχουν και να «ζυμώνονται» με το προσωπικό και τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων τους. Μετά την χθεσινή επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ (διαβάστε ΕΔΩ), ήλθε η σειρά του Ιβάν Σαββίδη να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» .
Ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού περίμενε να ολοκληρωθεί η πλήρης μεταβίβαση του «Εψιλον», από τον Φίλιππο Βρυώνη σε εταιρία συμφερόντων του, και το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του σταθμού συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του. Εκεί τον υποδέχτηκε ο νέος γενικός διευθυντής Ed Hall  ενώ ο Ιβάν Σαββίδης..
χειροκροτήθηκε από εργαζόμενους (δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς) που είχαν ενημερωθεί για την επικείμενη άφιξή του  στο κανάλι και είχαν συγκεντρωθεί στο κεντρικό πλατό του studio Αλφα.
Ο Σαββίδης συνομίλησε (με τη βοήθεια διερμηνέα) με τους εργαζόμενους και ανακοίνωσε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός θα μεταφερθεί σε άλλες εγκαταστάσεις (χωρίς να αποκαλύψει που) καθώς, όπως είπε, ένιωσε έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο!..  «Ηδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον» είπε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας...
UPD
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαββίδης μόλις τέλειωσε την ομιλια του προ τους εργαζόμενους μετέβη στο γραφείο του γενικού διευθυντή του «Ε» όπου τον περίμενε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος!

Οι φωτογραφίες είναι από το zappit