ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος και εκδότης Ν. Διαμαντόπουλος

Απεβίωσε ο γνωστός Βολιώτης δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Διαμαντόπουλος, που άφησε τη δική του σφραγίδα στην τοπική δημοσιογραφία. Ήταν παντρεμένος, πατέρας μιας κόρης και ευτύχησε να δει και δύο εγγόνια.
Γεννήθηκε στο Βόλο, στις 3.9.1930. Διετέλεσε συντάκτης των εφημερίδων: «Ταχυδρόμος», «Θεσσαλία», «Θάρρος» Βόλου, τηλεοπτικού Σταθμού TRT. Ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων και περιοδικών, ραδιοφώνου και τηλεόρασης ΕΡΤ. Διευθυντής της Εφημερίδας «Εμπρός» Βόλου επί 34 χρόνια. Πραγματοποίησε δημοσιογραφικές αποστολές σε Κίνα, Σοβιετική Ένωση, Σκανδιναβία, χώρες Δυτ. και Ανατ. Ευρώπης, Αμερικής και Αφρικής σε συνόδους ΝΑΤΟ και ΕΟΚ σε Βρυξέλλες, Παρίσι, Κοπεγχάγη και Δουβλίνο. Μέλος της.. ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και αιρετός Πρόεδρος Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας επί 20ετία και στέλεχός του από το 1970 μέχρι το 1999. Αντιπρόεδρος Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας.
Η κηδεία του, εν μέσω της οικογένειάς του, συγγενών, φίλων και συναδέλφων δημοσιογράφων θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο “ΦΛΟΓΑ” και στο Ορφανοτροφείου Βόλου.
Ψήφισμα για την απώλεια του Νίκου Διαμαντόπουλου, εξέδωσαν τα Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς και του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.