ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Στη Συγγρού πληρώθηκαν στην ώρα τους... Στον Πειραιά;

Καθυστερήσεις στις πληρωμές στην «Ελευθερία του Τύπου»

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να διαπραγματεύεται συμβόλαιο εκατομμυρίων για να πάρει στον Θρύλο τον Μιραλάς, αλλά τα… παιδιά του, χρονιάρες μέρες, περιμένουν ακόμα να πληρωθούν τον Νοέμβριο! Δεν λέμε, βέβαια, για τα «νόμιμα τέκνα» του, τους προερχόμενους από τον πρώην ΔΟΛ δημοσιογράφους του «Βήματος», των «Νέων» και του in.gr στο κτίριο της Συγγρού, γιατί αυτοί μαθαίνουμε ότι πληρώθηκαν έγκαιρα – και μάλιστα από τις 29 Νοεμβρίου! Αλλά για τα «εξώγαμα» παιδιά, τους δημοσιογράφους της «Ελευθερίας του Τύπου» που έχουν μείνει στον Πειραιά και παραμένουν έως και σήμερα απλήρωτοι.
«Πέμπτη-Παρασκευή» τους έλεγαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά η Παρασκευή.. πέρασε και από λεφτά… γιόκ! Τώρα τους διαμηνύουν ότι θα πληρωθούν «Δευτέρα-Τρίτη», αλλά όσο περνούν οι μέρες η ανησυχία των δημοσιογράφων κορυφώνεται. «Έχει γούστο», λένε, «να μας βάλουν το δώρο κατά τις 15 του μήνα και να μας αφήσουν τον Νοέμβριο απλήρωτο, κατά το πρότυπο άλλων, πιο πεπειραμένων στο σπορ της απληρωσιάς και της κλάψας, Έλληνες μιντιάρχες!»