ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοσέλιδη γκέλα για το πρωθυπουργικό πόθεν έσχες

Για πρωτοσέλιδη γκέλα από την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» σχετικά με το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η ηλεκτρονική έκδοση της Αυγής. Οπως γράφει, σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο Τάκης Σπηλιόπουλος και η εφημερίδα αξιολόγησε ως δεύτερο πρωτοσέλιδο θέμα της, προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν κάνει δήλωση πόθεν έσχες επειδή έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.
«Ουδέν αναληθέστερον! Η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες. Όμως ο «Φιλελεύθερος» δεν περίμενε να το διαπιστώσει με τη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες. Γιατί άραγε έσπευσε η εφημερίδα να αναπαράξει τέτοιο δημοσίευμα;»..
αναρωτιέται το avgi.gr.
Και πράγματι η δήλωση του πρωθυπουργού περιλαμβάνει αναλυτικά και τα περιουσιακά στοιχεία της  Περιστέρας Μπαζιάνα... Η κυρία Μπαζιάνα δηλώνει 13.694,2 ευρώ ως καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και 1,08 ευρώ από τόκους καταθέσεων ενώ διατηρεί επτά τραπεζικούς λογαριασμούς με περίπου 19.000 ευρώ.