ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Τσάι και συμπάθεια...

Μετά την ακύρωση του προγράμματος της συζύγου του τούρκου Πρόεδρου λόγω αδιαθέσιας, η Εμινέ Ερντογάν κάλεσε για τσάι τη Μπέτυ Μπαζιάνα στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει.
Οι δύο πρώτες κυρίες βγήκαν στο μπαλκόνι και η κυρία Μπαζιάνα της έδειξε τη θέα και της μίλησε για την Ακρόπολη τονίζοντας πως την επόμενη φορά που η Εμινέ Ερντογάν θα επισκεφθεί την Αθήνα θα την ξεναγήσει η ίδια στο Μουσείο της Ακρόπολης, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να έχουν επιστραφεί και τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.
Στη συνέχεια οι δύο κυρίες είχαν συνομιλία για την προσφυγική κρίση με αφορμή το βιβλίο που.. δώρισε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην σύζυγο του Τούρκου Προέδρου, το οποίο είχε ζωγραφιές από προσφυγόπουλα. 
Η σύζυγος Τσίπρα τόνισε πως και οι δύο χώρες έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση, υπογραμμίζοντας τις τεράστιες προσπάθειες που έχει καταβάλλει η Ελλάδα για να υποδεχθεί και να καλύψει τις ανάγκες των προσφύγων.
Επιπλέον, η κυρία Μπαζιάνα τόνισε την ανάγκη προστασίας και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη προστασίας και φροντίδας των ασυνόδευτων παιδιών αλλά και της επανένωσης των οικογενειών που χωρίστηκαν εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης.
- πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ