ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Γιάννη Αλαφούζο, κοίτα τι έκανες

Ανοικτή επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου έγινε από τα Μέσα τού ομίλου 24Media με αφορμή την αποκάλυψη από την εφημερίδα Έθνος (ρεπορτάζ Κώστα Γουλή) του ιδιωτικού συμφωνητικού που παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προκειμένου να υπογράψουν τον διακανονισμό που τους προτείνεται για  τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς αυτούς.  Βέβαια, η συναίνεση επαφίεται στην καλή τους θέληση, αφού η προηγούμενη δόση έληξε στις 30 Νοεμβρίου και αυτή η ημερομηνία αναγράφεται στα ιδιωτικά συμφωνητικά.
Το ρεπορτάζ τού Έθνους έχει τίτλο «Διακανονισμοί επιβίωσης μετά την "κανονιά" του Αλαφούζου», ενώ στην αναδημοσίευσή του από το Sport24 (που το πρωί για αρκετές ώρες ήταν ένα από τα.. τέσσερα βασικά του θέματα) ο ιδιαίτερα σκληρός τίτλος,  με ένθεση σε φωτογραφία του Γιάννη Αλαφούζου, είναι «Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ».
Πολύ καυστικό ήταν το άρθρο του Σταύρου Καραΐδρου που, περίπου την ίδια ώρα, απετέλεσε  πρώτο θέμα τού Contrta. Με τίτλο «Γιάννη Αλαφούζο, κοίτα τι έκανες»,  ο αρθρογράφος αναφέρεται στην κατάσταση που απειλεί με καταστροφή τον εγκαταλελειμμένο Παναθηναϊκό.
- το πλήρες ρεπορτάζ στο harddog-sport ΕΔΩ