ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις για το Mega

Tρέχουν οι εξελίξεις στο μέτωπο της διάσωση του τηλεοπτικού σταθμού Mega, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τις τέσσερις τράπεζες, υπέγραψαν το κείμενο δίνοντας έτσι το  «πράσινο φως» για τη διάσωση του καναλιού ενώ στην ίδια κατεύθυνση εκτιμάται ότι θα κινηθούν και οι άλλες δύο τράπεζες.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν οι μέτοχοι έλαβαν εγγράφως την σύμφωνη απάντηση της Πειραιώς και της Alpha στις οποίες το κανάλι έχει δανειακές υποχρεώσεις ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ.
Εντός της ημέρας αναμένεται να συμφωνήσουν εγγράφως και οι τράπεζες Εθνική και Eurobank.. Με τις τέσσερις υπογραφές ανοίγει ο δρόμος για την υπαγωγή της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στους μετόχους της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Βαγγέλη Μαρινάκη να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια.
Μάλιστα εκτιμάται πως μετά από αυτή τη εξέλιξη θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους απλήρωτους εργαζομένους οι οποίοι κρατάνε ανοιχτό το κανάλι εδώ και ενάμιση χρόνο.