ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Νάτο πάλι το «εκδοτικό συγκρότημα του υπόδικου»

Στο κάδρο βάζει ξανά το Μαξίμου τα Μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη

H επικείμενη έξοδος από τα μνημόνια «έχει προκαλέσει αναταραχή, ίσως και πανικό σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς και εκδοτικούς κύκλους που καθοδηγούν και την αξιωματική αντιπολίτευση και καθορίζουν πλέον την αντιπολιτευτική τακτική της». Aυτό ενέφερε ο κυβερνητικός εκπροσωπος Δ. Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτων βάζοντας πάλι στο κάδρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάνοντας λόγο για «παραπληροφόρηση από το εκδοτικό συγκρότημα του υπόδικου»! Θυμίζουμε ότι την φράση αυτή είχε χρησιμοποιήσει την περασμένη Παρασκευή και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» για τους πλειστηριασμούς..
«Σε ό,τι αφορά το για ακόμη μία φορά στημένο δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, ιδιοκτησίας του γνωστού υπόδικου επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, διαβεβαιώνουμε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του Τσίπρα προκαλώντας την έντονη αντίδραση του διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Λάμψια (διαβάστε ΕΔΩ). 
O Δ. Τζανακόπουλος ανέφερε στο μπρίφινγκ πως τις τελευταίες μέρες με αφορμή τόσο το ζήτημα των πλειστηριασμών όσο και την τεχνική συμφωνία με τους θεσμούς «έχει εξαπολυθεί μια ακόμη γιγάντια επιχείρηση διαστρέβλωσης, ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης», λεγοντας συγκεκριμένα:
«Πρωταγωνιστής σε αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλος από το εκδοτικό συγκρότημα του υποδίκου που επιμένει να παραπληροφορεί με αιχμή του δόρατος τους πλειστηριασμούς. Και τούτο παρά τις συνεχείς και εμπεριστατωμένες διαψεύσεις των ισχυρισμών και των σχετικών ρεπορτάζ από το υπουργείο Δικαιοσύνης».
«Το δυστύχημα», σύμφωνα πάντα με τον Δ. Τζανακόπουλο, «είναι ότι και η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί τα ψευδή δημοσιεύματα και επιλέγει να πολιτεύεται χωρίς αρχές κάτι που βεβαίως είναι κατανοητό με δεδομένη την πλήρη κατάρρευση των κινδυνολογικών και καταστροφολογικών σεναρίων που διακινούσε επί δύο συνεχή χρόνια».
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε αναλυτική παρουσίαση της συμφωνίας με τους Θεσμούς, και τούτο γιατί, όπως είπε, «και σε αυτά τα ζητήματα έχει υπάρξει ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και προπαγάνδας».