ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Με εξώδικο απαντά η Σπυράκη για τον Ακη

Με εξώδικο απαντά η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη στον Πάνο Καμμένο και τους υπαινικτικούς ισχυρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι ήταν συνεργάτιδα του Ακη Τσοχατζόπουλου, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση για την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, με δήλωσή της, ενημερώνει για το εξώδικο και απειλεί με συνέχεια στα αστικά δικαστήρια επειδή νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, την εποχή της παντοκρατορίας του πρώην υπουργού , αναφέροντας:
«Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό»..

 «Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές», ανταπάντησε η Μαρία Σπυράκη.

Νωρίτερα, ως εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , η Σπυράκη, είχε επανέλθει στην υπόθεση της πώλησης των βλημάτων, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό να τοποθετηθεί επί των ισχυρισμών της ΝΔ ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε «στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα» για την υπόθεση.