ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Γεωργιάδης - Κωνσταντινέας

ΒΙΝΤΕΟ

Την πολιτική αντιπαράθεση στο χαμηλότερο επίπεδο έφτασαν ο Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Γνωστοί και οι δύο για την αμετροέπειά τους σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται για να τους χωρίσει.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντινέας χαρακτήρισε τον Γεωργιάδη «πολιτικό μπιφτεκά» και του τόνισε ότι γλείφει εκεί που έφτυνε. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι έβριζε κάποτε τον Κώστα Καραμανλή, αργότερα τον Αντώνη Σαμαρά, φυσικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Ντόρα Μπακογιάννη, τους οποίους σήμερα εκθειάζει. Ο Κωνσταντινέας απηύθυνε..
παράλληλα ερωτήματα στον Γεωργιάδη αναφορικά με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και τους διορισμούς πίσω από τους οποίους εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την υπόθεση του πόθεν έσχες Μητσοτάκη και της συζύγου του.
Τούτα ήταν αρκετά για να εξοργίσουν τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αντί ουσιαστικών απαντήσεων εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επειδή, όπως είπε, τις ημέρες που άνθρωποι πνίγονταν στην Μάνδρα, εκείνος χόρευε ζεϊμπέκικα στην Πάολα. Ο Πέτρος Κωνσταντινέας αντέδρασε εμφανίζοντας μια φωτογραφία του Γεωργιάδη με τη σύζυγό του και φωνάζοντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι ήταν... λιάρδα. Εκτός εαυτού πια ο Γεωργιάδης, πλησίασε τον Κωνσταντινέα σε απόσταση αναπνοής. Οι δύο τους ήρθαν κεφάλι με κεφάλι με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να σηκωθεί για να τους χωρίσει.
Ευτυχώς η αντιπαράθεση έληξε χωρίς οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια και με τον Γεωργιάδη να φωνάζει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως όλοι γνωρίζουν τι έκανε ως διαιτητής. Η εικόνα των δύο βουλευτών ο ένας εκ των οποίων μάλιστα έχει υπάρξει υπουργός και σήμερα είναι το νούμερο δύο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι αποκαρδιωτική.

- από το koutipandoras