ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

H Trendy Λίτσα των Locomondo έγινε 20 ετών και… influencer στο Filtragram


Οι Locomondo έγιναν 20 ετών. Ο γιος μου 19 και η κόρη μου 17. Ο Μάρκος Κούμαρης παραμένει ένα μεγάλο παιδί που αφουγκράζεται τι συμβαίνει γύρω του και με τους Locomondo καταφέρνει να είναι στην πρωτοπορία της αυθεντικής μουσικής δημιουργίας.
Έκανα εκπομπές στον Rock FM όταν μου έστειλαν το πρώτο τους CD που το άκουσα με μεγάλη προσοχή, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι και από την επόμενη ημέρα στην εκπομπή μου πάντα έβρισκα αφορμή να συστήσω στο κοινό αυτό το νέο γκρουπ, του μετανάστη, που έπαιζε με τη μπάντα του ρέγκε μουσική, σκα, ροκ στέντι, γενικά έναν ήχο κι έναν πολύ ιδιαίετερο λόγο, και που ερχόταν για να μείνει στην ελληνική μουσική σκηνή. Και μάλιστα είχα την τύχη και τη χαρά να κάνω την πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη μ’ αυτόν τον τύπο που «έβλεπε» τόσο καλά και έκανε τραγούδια την κατάσταση γύρω μας, τον Μάρκο Κούμαρη.
Το πρώτο τραγούδι των Locomondo με το οποίο κόλλησα ήταν η trendy Λίτσα και δεν ήταν μόνο η μουσική που με ξεσήκωσε αλλά και οι στίχοι! Εν αρχή ην ο λόγος, αυτός ο κερατούκλης που αν του δώσεις προσοχή αρχίζουν όλα να δένουν.
- απόσπασμα από κείμενο που υπογράφει ο Γιάννης Καφάτος στο viewtag (ολόκληρο ΕΔΩ)