ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Eπικαλείται το νεαρό της ηλικίας του...


Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει στο νεαρό της ηλικίας του τις θέσεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό. Συγκεκριμένα  ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης  επιχειρεί να δώσει απάντηση στο χθεσινό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, για τα όσα είχε αναφέρει σε αρθρογραφία του στον Εθνικό Κήρυκα των ΗΠΑ, είτε με το πραγματικό του όνομα, είτε με το ψευδώνυμο Αριστοτέλης Οικονόμου.
Για τις θέσεις που έχει εκφράσει, χωρίς να διαψεύδει το ρεπορτάζ, τις αποδίδει στο νεαρό της ηλικίας του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM και μετέδωσε απ' τις ΗΠΑ ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 Θανάσης Τσίτσας, αναφέρει:
 «Κατ’αρχάς δεν θυμάμαι αυτά τα άρθρα. Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρονών. Ημουν ένα παιδί το οποίο δούλευε σε ένα πολύ δύσκολο τομέα, δούλευα πάρα πολύ σκληρά. Ημουν σε μια σχέση με μια κοπέλα που δεν ήμουν χαρούμενος, προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου και να βοηθήσω τους γονείς μου. Ηταν ένας τομέας, ο χρηματοοικονομικός, που είχε ακόμη μεγάλη τοξικότητα και αναβρασμό μέσα του. Ημουν ένα παιδί της ομογένειας τότε που ήταν πολύ νευριασμένο με αυτά που γινόντουσαν στην Ελλάδα».

Παράλληλα, σημειώνει ότι διάλεξε συνειδητά τον Αλέξη Τσίπρα και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Ημουν στην τράπεζα και όλοι μιλούσαν για το πόσο ξερχαβαλωμένο πράγμα είναι η Ελλάδα.PSI εδώ, εκεί κτλ. Γι’ αυτά τα οποία λέτε, ίσως να είχα επηρεαστεί από την ιδέα ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμάς ένα πράγμα που μας έδιωξε από την χώρα.
Και όπως η οικογένεια μου έφυγε, εγώ έφυγα από την Ελλάδα στις ρίζες της κρίσης, πάρα πολλοί Ελληνες έφυγαν κατά την διάρκεια της κρίσης.Αρα,δεν θυμάμαι τι έγραφα τότε, ούτε ποιος ήμουν τότε. Πείτε, ότι τότε είχα ας το πούμε ιδέες χωρίς επαρκή πληροφόρηση ως ένας νέος εργαζόμενος τις οποίες τις έγραφα αντί να κάθομαι στο σπίτι μου και στην δουλειά καθόμουν και έγραφα πρωτογενές υλικό για την ομογενειακή εφημερίδα σε ελληνόφωνο μέσο.

Βιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας,είδα ανισότητες, άλλαξε ο εαυτός μου και επέλεξα, παρά το γεγονός ότι γνώριζα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέλεξα να πάω με τον Αλέξη Τσίπρα επειδή την διακυβέρνηση που έκανε την περίοδο 2015-2019, την καλή διαχείριση που έκανε στο τέλος της ημέρας.Ο 24χρονος Στέφανος ίσως να μην ψήφιζε για τον 35 χρονο Στέφανο. Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι σίγουρος ότι ο 24χρονος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ψήφιζε για τον 55χρονο Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εξαρτάται από τον Βελόπουλο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Γι’ αυτό παλεύω. Παλεύω για μια προοδευτική Ελλάδα που θα δώσει ισότητα σε όλους. Χρειάζεται να μιλάμε για τα άρθρα μου το 2012 για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε την προσοχή μας απ οτην φτωχοποίηση του Ελληνα πολιτη; Eίμαστε σοβαροί πλέον;».