ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Η παλιά συνάδελφος...


Η Αυγέρη απέκλεισε δημοσιογράφους, κατήγγειλε ο Παπαδάκης - «Mε ενόχλησε η στάση της» 

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Ερωτήσεις στην Δ. Αυγέρη, απηύθυνε μόνο ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης και κανείς άλλος από τους δημοσιογράφους που βρισκόταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής.
Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που είχε καλεσμένους, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Κάτια Μακρή, καθώς όπως είπε δεν τους επετράπη να κάνουν ερωτήσεις.
«Είχαμε προηγουμένως την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις. Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.
Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή είπε: «Eγώ κάθισα ήσυχη γιατί σέβομαι εσένα Γιώργο. Η κυρία Αυγέρη θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, ως παλιά συνάδερφος».
«Να πω και εμένα με ενόχλησε αυτή η στάση», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.