ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ποιοι ήταν οι επώνυμοι που αρθρογραφούσαν σε εφημερίδες...


...και ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media

O Πάνος Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά τις αναφορές Κασσελάκη για τη διαγραφή του, υποστήριξε ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν». «Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.
Σε ερώτηση για ποιους πρόκειται, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου».
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας σχολίασε επ΄αυτού στα σόσιαλ μίντια:
"Ποιοι ήταν οι επώνυμοι που αρθρογραφούσαν σε εφημερίδες και ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη ΝΔ που είναι και πιο ενεργή σε αυτόν τον τομέα στα sms;
Και κυρίως ποια ήταν η αμοιβή τους για τις υπηρεσίες τους και ποια η σχέση τους με τα κόμματα σε περίπτωση που οι καταγγελίες Σκουρλέτη έχουν βάση.
Να μάθουμε όσοι δημοσιογράφοι τουλάχιστον δεν μετείχαμε σε όλο αυτό, δεν μισθοδοτηθήκαμε από κόμματα, δεν πήγαμε στο δημόσιο και γενικώς μας βγήκε η ψυχή δεκαετίες στο μεροδούλι, μεροφάι για να μας δείχνουν με το δάχτυλο και χθες και σήμερα όσοι μια χαρά το παίξανε το παιχνίδι κ.λ.π".