ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Tατιάνα...


Δικαιολογημένες αντιδράσεις προκάλεσε τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο η χθεσινή αδιανόητη αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή της σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.
Η παρουσιάστρια, η οποία έχει προχωρήσει σε αρκετές προκλητικές αναφορές στο παρελθόν για άλλα ζητήματα, με τελευταίο κραυγαλέο περιστατικό το γκάλοπ για τον Ζακ Κωστόπουλο, εξέφρασε την… ανησυχία της για τον αριθμό των ασθενοφόρων που βρίσκονταν στο σημείο για να συνδράμουν στη διαχείριση του τραγικού ναυαγίου.
Είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια:
«Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στον νομό Πελοποννήσου, σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;»
«Η απίστευτη εκμετάλλευση των ψυχών που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο, την κακοκαιρία που μπορεί να είχε και την θάλασσα, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω κι αν τα βουλιάζουν κιόλας. Και στη συνέχεια επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας; Γιατί προχθές κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ βλέπουμε μία κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρα να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στο νομό Πελοποννήσου, σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;», ήταν η τοποθέτησή της.