ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Tατιανιές

Γκάλοπ Τατιάνας - ΣΚΑΪ για το αν έπρεπε να λιντσαριστεί ο Ζακ Κωστόπουλος!

Σάλος για το μήνυμα στον λογαριασμό της εκπομπής "Μαζί Σου" στον ΣΚΑΪ, της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου καλούνται οι τηλεθεατές της να ψηφίσουν εάν έπραξε σωστά ο κοσμηματοπώλης που κλοτσούσε στο κεφάλι τον αιμόφυρτο..
Ζακ Κωστόπουλο, λίγο πρoτού αυτός ξεψυχήσει.
Το μήνυμα καλεί τους θεατές να δουν το σχετικό βίντεο και θέτει το εξής ερώτημα:
“Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;”.
Εκτός της προφανούς απόπειρας εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας για λόγους θεαματικότητας, το «γκάλοπ» που παρουσιάστηκε μια ημέρα πριν από την έναρξη της εκπομπής στον ΣΚΑΙ, δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα, δεδομένου ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί, όχι μόνο το αν ήταν οπλισμένος ή όχι ο 33χρονος, αλλά ακόμη και αν όντως επρόκειτο για απόπειρα ληστείας.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε και η παρουσιάστρια επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας: "Ευχαριστούμε που συμμετείχατε στην δημοσκόπηση μας. Είναι πολύ ελπιδοφόρο το μήνυμα κατά της αυτοδικίας και πρόκειται να το επικοινωνήσουμε αύριο στην εκπομπή μας"...