ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Μιντιάρχες έτοιμοι για όλα

Πολλά και ποικίλα σχόλια στην αγορά των media έχει προκαλέσει η πληροφορία πως ο Νίκος Καραμανλής (Παρασκήνιο - Καρφίτσα) φέρεται να είναι ο χρηματοδότης της επανέκδοσης της ιστορικής εφημερίδας "Απογευματινή".
 ***
Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου το αργότερο, θα ανακοινώσει την απόφασή του ο Ιβάν Σαββίδης για την τύχη του ημερήσιου "Εθνους".
***
Η πρόταση των συνεργατών του,..
όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι να κρατηθεί "ζωντανό και πλούσιο" μόνο το κυριακάτικο φύλλο και να δοθεί βάρος στην ιστοσελίδα (ethnos.gr), αλλά άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.
***
Προς το παρόν ο Ιβάν Σαββίδης είναι "ανοιχτός" με τα του καναλιού του, που από την 1η Οκτωβρίου και βάσει του αρχικού σχεδιασμού μετακομίζει στα studios της Παιανίας.
 ***
Σχέδια προετοιμασίας για την επανέκδοση αθλητικής εφημερίδας φιλοπαναθηναϊκών αισθημάτων ακούγονται στην δημοσιογραφική πιάτσα.
***
Την παραίτησή του απο την εφημερίδα "Δημοκρατία" υπέβαλε ο καλός συνάδελφος του οικονομικού ρεπορτάζ Μάριος Ροζάκος. Μεχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αντικατασταθεί.
***
Μελαγχολεί κανείς βλέποντας κάθε μέρα τα πρωτοσέλιδα και πέφτει σε κατάθλιψη διαβάζοντας τις κυκλοφορίες που δίνει το "Πρακτορείο Αργος"...