ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Πέφτουν κεφάλια στη διοίκηση του Epsilon

Οργή Σαββίδη για το νέο όνομα του καναλιού – Δεν του άρεσε, λέει, το «OPEN»

Εκρηκτική λέγεται ότι ήταν η σύσκεψη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τα στελέχη του «Epsilon», προκειμένου οι τελευταίοι να τον ενημερώσουν για το νέο όνομα του σταθμού, τα σήματα και τη νέα καμπάνια!
Συγκεκριμένα μαθαίνουμε οτι..
δεν άρεσε καθόλου στον επιχειρηματία το όνομα «OPEN» που του πρότεινε η διοίκηση του σταθμού…. Αλλά αυτό που φέρεται να τον εξόργισε περισσότερο ήταν η διαρροή του ονόματος και των σημάτων στον Τύπο μετά από πρωτοβουλία στελεχών του καναλιού ως σίγουρο, χωρίς να έχει ενημερωθεί νωρίτερα και να το έχει εγκρίνει! Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται!
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στελέχη της Dimera στα μέσα της εβδομάδας, μετά την επεισοδιακή σύσκεψη με Σαββίδη, προσπαθούσαν – μάταια όμως, να «μαζέψουν» τα δημοσιεύματα (που μέχρι και σήμερα Κυριακή παρουσιάζουν το «OPEN» ως το νέο όνομα του καναλιού)!
Μετά την γκάφα των στελεχών του «Epsilon» που εξόργισε τον επιχειρηματία – πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν αποκλείουν να πέσουν κεφάλια ψηλά ισταμένων στη διοίκηση του σταθμού.
- από το enimerosi24