ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Οι νέοι μισθοί στον επισιτισμό - Αναλυτικοί πίνακες

Μισθούς που ξεκινούν από 674 ευρώ και φτάνουν κατά περίπτωση έως και τα 1.492 ευρώ υποχρεώνονται να καταβάλλουν πλέον οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον επισιτισμό και είναι μέλη της ΠΟΕΣΕ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΟΕΖΕ και της Ομοσπονδίας Καφεπωλών Ελλάδας. Αν η σχετική Διαιτητική Απόφαση του ΟΜΕΔ κηρυχθεί ως γενικώς υποχρεωτική θα ισχύει για όλους τους εργαζόμενους στον επισιτισμό, οι οποίοι στο σύνολο της χώρας υπερβαίνουν τους 270.000.
Το money.money.gr παρουσιάζει τους νέους πίνακες μισθοδοσίας των βασικών.. ειδικοτήτων στα καταστήματα επισιτισμού, όπως διαμορφώνονται με τα επιδόματα και την αύξηση 1% επί των μισθών του 2016. Υπενθυμίζεται πως το 2016, μετά από μια μακρά διαδικασία στην Τριμελή και Πενταμελή Επιτροπή Διαιτησίας, οι κλαδικοί μισθοί είχαν μειωθεί περίπου 22% σε σύγκριση με την προηγούμενη ρύθμιση του 2010, η οποία βεβαίως στο ενδιάμεσο είχε καταστρατηγηθεί από τις εξελίξεις.
Δείτε αναλυτικούς πίνακες με τους μισθούς και τα επιδόματα για όλες τις ειδικοτητες ΕΔΩ
http://www.money-money.gr/news/oi_neoi_misooi_ston_episitismo_analytikoi_pinakes