ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί εξαγριώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης

Που είναι τα χρώματα του ΠΑΟΚ και που χάθηκε το ΕΘΝΟΣ; 

Tα άκουσαν για τα καλά από τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν τον ενόχλησε η μετονομασία του Epsilon TV σε Open. Για άλλα πράγματα εξαγριώθηκε.
Οι διαφωνίες του είχαν να κάνουν με τις «εικαστικές προτάσεις για το look and feel του καναλιού» που του παρουσιάστηκαν από τα υψηλόβαθμα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού. Δεν του..
άρεσαν οι «χρωματικές παραλλαγές» και ζήτησε τα σήματα να είναι κυρίως άσπρο-μαύρο (ΠΑΟΚ) ή κάτι... αρκετά κοντά σε αυτό. Επίσης αναρωτήθηκε, που χάθηκε το Εθνος (η εφημερίδα) απ όλο αυτό.
Για το όνομα του καναλιού, είπαμε, δεν υπήρξε ζήτημα. Την ευθύνη για το μπέρδεμα ανέλαβε ο Τζόνι Καλημέρης (διευθύνων σύμβουλος) βάζοντας μπροστά τη δημιουργία των νέων χρωματικών επιλογών. Ήδη μία μικρή διαφοροποίηση τη βλέπετε κι εσείς στο παλιό και στο νεότερο σήμα του Open (φωτογραφία)…
Ορισμένα από τα τρέιλερ για το νέο πρόγραμμα του Open τα εκφωνεί ο Γιάννης Σιδεράδης, η τελευταία «φωνή του Mega» που ακουγόταν μέχρι τώρα στο πολιτιστικό ένθετο Mega Ζην και στα σποτ των εργαζομένων του καναλιού.
Το κανάλι οδεύει σιγά-σιγά προς τα νέα του στούντιο στην Παιανία (τα παλιά στούντιο του MEGA) με την έναρξη του προγράμματος να έχει οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου.


- από το e-tetradio