ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Του υπογείου...

Υβριστική επίθεση Κεγκέρογλου κατά δημοσιογράφου της Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ύβρεις επιτέθηκε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου στον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ, Ανδρέα Πετρόπουλο "είσαι ψεύτης προβοκάτορας και όργανο του Μαξίμου και όχι του ισογείου και πάνω, αλλά του υπογείου"!
Αφού ο Κεγκέρογλου χαρακτήρισε "συνάφι" όσους στηρίζουν την..
συμφωνία των Πρεσπών στη συνέχεια εξοργίστηκε όταν άκουσε από τον Ανδρέα Πετρόπουλο ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στελέχη του ΚΙΝΑΛ, την βλέπουν θετικά και ενδέχεται να την ψηφίσουν στην Βουλή όταν έρθει. Μάλιστα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, αρχικά, από τους πέντε που συνέθεταν το ΚΙΝΑΛ οι τέσσερις αρχηγοί κομμάτων στο Πολιτικό Συμβούλιο συμφωνούσαν με την Συμφωνία των Πρεσπών. Η κ. Γεννηματά διαφωνούσε και τελικά επέβαλλε την άποψή της. Στη συνέχεια το ΠΟΤΑΜΙ αποχώρησε.
Η καταφυγή στην λεκτική βία έρχεται ως επακόλουθο μιας αμφιταλαντευόμενης εμφανώς πολιτικής στάσης στο ΚΙΝΑΛ αναφορικά με το Μακεδονικό. Πράγματι δύσκολη η θέση του κ. Κεγκέρογλου που προσπαθεί να μαζέψει τους βουλευτές για να ψηφίσουν κατά.
Ακραίος διχασμός και προσπάθεια επιβολής μιας άποψης; Μπα... όχι.
Κατ. Μπρ. (Αυγή)