ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλάζουν πρόγραμμα τα ραδιόφωνα λόγω... Μακεδονικού

Και τα ραδιόφωνα στην ενημερωτική μάχη για το δημοψήφισμα στην πΓΔΜ, με έκτακτες εκπομπές και αλλαγή του προγράμματός τους αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.
***
Ο Νίκος Σβέρκος με τον Χρυσόστομο Λουκά θα βρίσκονται στο στούντιο του "105,5 Στο Κόκκινο" σε μία τρίωρη έκτακτη εκπομπή (19:00-22:00) για την αποτίμηση του κρίσιμου δημοψηφίσματος με.. καλεσμένους αναλυτές, δημοσιογράφους και πολιτικούς και απευθείας ζωντανές συνδέσεις με ρεπόρτερς που θα μεταφέρουν τον παλμό από την πΓΔΜ.
***
Τα Παραπολιτικά 90,1 στο ρυθμό του κρίσιμου Δημοψηφίσματος της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου στη FYROM. Από νωρίς το πρωί παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις. Το απόγευμα από τις 18:00 έκτακτη εκπομπή με την Ανδριάνα Ζαρακέλη. Μάθετε πρώτοι το αποτέλεσμα της κάλπης. Στα Παραπολιτικά 90,1.
***
Στον ΣΚΑΪ 100.3 στα μικρόφωνα θα βρίσκονται το απόγευμα της Κυριακής η Νίκη Λυμπεράκη και ο νέος διευθυντής του ραδιοσταθμού Βασίλης Χιώτης με συνεχή ενημέρωση, σχόλια και αναλύσεις για το δημοψήφισμα στην πΓΔΜ.