ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Απάντηση Κωνσταντοπούλου για τον σύντροφό της και τις αποχωρήσεις


Σε ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα σε πρώην υποψήφιους και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας οδηγούν οι εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, μετά το μπαράζ καταγγελιών για «παρεμβάσεις στη λίστα με στόχο να προωθηθούν εκλεκτοί» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Χθες, ήρθε ακόμη μια αποχώρηση, με την Νίκη Μπουραζάνη, πρώτη σε σταυρούς στη Β΄Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει ότι αποσύρει την στήριξή της στο κόμμα και την επικεφαλής του.
Απαντώντας η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε εκ νέου στο Mega για να κάνει λόγο για ανήθικη και βρώμικη επίθεση εις βάρος του κόμματος. Η πρόεδρος της παράταξης, μάλιστα, άφησε σαφείς αιχμές για έξωθεν παρεμβάσεις σημειώνοντας ότι μένει να ερευνηθεί εάν η επίθεση αυτή είναι εκ των έσω.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου μίλησε, όμως, και για επίθεση με προσωπικά χαρακτηριστικά, φέρνοντας το παράδειγμα του Διαμαντή Καραναστάση, ηθοποιού και συντρόφου της, που είναι εκείνος που πήρε στην πλάτη του την Α' Αθήνας, όπως σημείωσε. Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες να σκεφθούν γιατί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας βάλλεται πριν καν αυτή συγκροτηθεί. Ενώ ζήτησε να αναλογισθούν τι θα γινόταν, μετά, στη Βουλή, με τα πρόσωπα που με τόση ευκαιρία καταγγέλλουν τώρα την Πλεύση Ελευθερίας.