ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Κριτής σε σόου μαγειρικής ο Γιώργος Παπανδρέου


Τον ρόλο του κριτή σε διαγωνισμό μαγειρικής ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο μιας συνάντησης που είχε στη μαρίνα Πάτρας. Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως ο ίδιος ενημέρωσε με ανάρτησή του στο facebook, βρέθηκε στον ίδιο χώρο με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής «The Best in the World».
Οι συντελεστές της εκπομπής του ζήτησαν να συμμετάσχει ως κριτής και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία.
«Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής "The Best in the World" που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ. Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα» έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου ποστάροντας φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο.