ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Aλαφούζος: Συκοφαντικά δημοσιεύματα


Ο Γιάννης Αλαφούζος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται στην υπόθεση με το αυτοκίνητο, που βρέθηκε στην κατοχή του θύματος της δολοφονικής επίθεσης στον Κορυδαλλό. Σημειώνεται οτι η μαφιόζικη εκτέλεση ενός εκ των δύο δολοφονηθέντων στον Κορυδαλλό την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μέσα σε θωρακισμένο όχημα το οποίο ανήκει στον όμιλο «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. » (ΣΚΑΪ). Όπως είχε αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της το όχημα είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος, ενώ ο όμιλος συνεργάζεται εξ αρχής με τις Αρχές για τις έρευνες.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:
«Με αφορμή το γεγονός ότι όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας του Ομίλου μου βρέθηκε στην κατοχή του θύματος δολοφονικής επίθεσης, επιχειρείται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων, μέσω ελεγχόμενων Μέσων Ενημέρωσης και trolls του διαδικτύου, η άμεση σύνδεση του προσώπου μου με σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας.
Για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες χωρίς την εμπλοκή μου και ενώ έλειπα στο εξωτερικό, στα χέρια του δολοφονηθέντος, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχα, δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές οι απαραίτητες ρητές διευκρινίσεις. Το όχημα αυτό, κατασκευής του 2010, είχε ουσιαστικά παροπλιστεί και δεν το χρησιμοποιούσα καθώς είχε αντικατασταθεί από νεότερα αυτοκίνητα.
Η ιστορία του καθενός μας στην Ελλάδα είναι γνωστή και ο στόχος των κέντρων γίνεται εύκολα αντιληπτός.
Η διαδρομή μου, μέσα από το πληγωμένο από γκανγκστερικές μεθόδους ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνει ότι πάντα επιλέγω τον δρόμο της καθαρότητας και της νομιμότητας.
Άλλοι είναι αυτοί που καθοδηγούν ανθρώπους της νύχτας και εμπλέκονται με ξυλοδαρμούς, απειλές και χρηματισμούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι του παρασκηνίου που ενορχηστρώνουν τα σε βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα, για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό, που τους φοβίζει, γιατί ενισχύεται και επιστρέφει στη θέση που ιστορικά του αξίζει και ας του έκλεψαν φέτος το Πρωτάθλημα.
Δεν πρέπει οι φίλαθλοί μας να παρασυρθούν από αυτούς που ως στόχο έχουν την αποδυνάμωσή μας.
Από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Όλα στο φως…».