ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ακρίτα: Το ντιμπέιτ δεν είχε κανένα λόγο για να αναβληθεί, κάποιοι φοβούνται κάτι


Την διαφωνία της για την αναβολή του debate των πολιτικών αρχηγών εκφράζει με ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα -η απόφαση για την αναβολή ελήφθη με την σύμφωνη γνώμη σχεδόν όλων των κομμάτων, πλην της Ελληνικής Λύσης.
Η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Facebook υποστηρίζει πως το εθνικό πένθος για το ναυάγιο της Πύλου αποτελεί «πρόσχημα» για την αναβολή της συζήτησης γιατί «κάποιοι φοβούνται κάτι».
«Το τριήμερο πένθος ήταν το πρόσχημα για να αναβληθεί το ντιμπέιτ. Μια πολιτική αναμετρηση δεν είναι γλέντι και χαρά, νταούλια και βιολιά και δεν είχε κανένα λόγο να αναβληθεί. Εκτός αν κάποιοι φοβούνται κάτι. Κάποια αποκάλυψη ή καταγγελία και χρειάζονται περισσότερο χρόνο να το διαχειριστούν επικοινωνιακά. Αλλιώς, ποτέ και πουθενά ένα εθνικό πένθος δεν αποκλείει ένα προεκλογικό, πολιτικό ντιμπέιτ» γράφει χαρακτηριστικά στο fb η Ελενα Ακρίτα.