ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Η ΠΟΕΣΥ καταδικάζει την επίθεση στο REAL GROUP


To Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του για τη σοκαριστική επίθεση στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Τύπου «REAL GROUP». Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο ισόγειο του κτηρίου που στεγάζονται η εβδομαδιαία εφημερίδα «Real News» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Real FM», στο Μαρούσι, όπου εξερράγη, σήμερα τα ξημερώματα, παραδίδοντας το κτήριο στις φλόγες. Στο κτήριο βρίσκονταν και εργαζόμενοι, χωρίς όμως, ευτυχώς, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. Οι αρχές μετά τις πρώτες έρευνες μιλούν ξεκάθαρα για εμπρησμό.
Η ΠΟΕΣΥ εκφράζοντας τους δημοσιογράφους όλης της χώρας καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια κατά της ελευθεροτυπίας, στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων και ζητά από την Πολιτεία την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που θα οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.